واحد پول
00995557900030
تفلیس ، سابورتالو کازبیگی 12A ، طبقه 3
info@sisnogroup.com

اقامت دائم خرید ملک گرجستان


شرح اقامت دائم خرید ملک در گرجستان

در اینجا می خواهیم به نحوه دریافت اقامت دائم گرجستان از طریق خرید ملک بپردازیم . طبق قانون به هر فرد خارجی با داشتن حداقل ۳۰۰ هزار دلار آمریکا اموال غیر منتقل ( غیر از زمین کشاورزی ) ابتدا اقامت پنج ساله گرجستان و چنانچه در این پنج سال این دارایی را داشته باشند پس از آن این اقامت به اقامت دائم گرجستان تبدیل خواهد شد .

اگر بخواهیم این قانون را شرح دهیم باید از اینجا شروع کنیم که فرد خارجی که قصد اخذ اقامت گرجستان را دارد اقدام به خرید یک یا چند ملک می کند که ارزش آن ها حداقل ۳۰۰ هزار دلار آمریکا باشد ، پس از خرید ملک در گرجستان فرد با ارائه آن به ارزیاب رسمی مورد تایید دولت گرجستان ( نکته قابل توجه این است که معیار اداره مهاجرت مبلغ ارزیابی شده توسط ارزیاب رسمی می باشد و مبلغ مورد معامله به هیچ وجه ملاک نیست ) منتظر ارزیابی می شود . پس از آماده شدن ارزیابی به همراه مدارک مورد نیاز که در ذیل به توضیح آن می پردازیم به اداره خدمات عمومی ( ساختمان قارچی ) مراجعه کرده و درخواست صدور اقامت می کند ، پس از دریافت پاسخ اقامت ۱۰ روز کاری زمان می برد تا کارت اقامت خرید ملک در گرجستان آماده شود و پس از آن شخص می تواند برای همسر ، فرزندان و پدر و مادر خود نیز اقامت دریافت کند .

یک سوال خیلی مهم که ذهن افراد را مشغول می کند این است که اگر برای مثال کسی بخواهد یکی یا کلیه این املاک را بفروشد و ملک یا املاک دیگری بخرد چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ جواب این سوال این است که چنانچه ملک یا املاک را فروخته و در مدت زمان بسیار کم ( با مشورت وکیل ) این املاک را جایگزین کرده و مجدداً مدارک مورد نیاز از جمله ارزیابی را به اداره مربوطه ارائه دهید مشکلی نخواهد بود ولی در غیر اینصورت و عدم جایگزینی اقامت شما باطل خواهد شد . اگر این اقامت را بمدت پنج سال حفظ کنید می توانید پس از آن اقدام به درخواست اقامت دائم کنید و بدون هیچ مشکلی آن را دریافت کنید . پس از دریافت اقامت دائم چنانچه شخص مسلط به زبان و فرهنگ و تاریخ و جغرافیای کشور می باشد با پشت سر گذاشتن آزمون و مصاحبه می تواند درخواست پاسپورت ( شهروندی ) گرجستان را دهد . تنها دو تفاوت اصلی بین اقامت دائم و شهروندی وجود دارد :

۱- پاسپورت ۲- حق رای

کارشناسان و وکلای مجموعه sisnogroup در تمامی مراحل اخذ اقامت دائم در کنار شما عزیزان خواهند بود .

مدارک مورد نیاز جهت دریافت اقامت خرید ملک در گرجستان

اقامت خرید ملک گرجستان
  • حضور شخص درخواست دهنده ( خریدار )
  • داشتن حداقل ۷ روز از زمان ویزا
  • فرم تکمیل شده توسط وکیل
  • ترجمه رسمی پاسپورت به زبان گرجی (در گرجستان انجام می شود)
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور جمهوری اسلامی ایران
    ( برای اطلاعات بیشتر در مورد گواهی عدم سوء پیشینه اینجا کلیک کنید )
  • عکس (که در اداره خدمات عمومی گرفته می شود)
  • سند ملک
  • مدارک ارزیابی ملک
  • پرداخت هزینه های دولتی ( در بالا توضیح دادیم )

شما پس از دریافت پاسخ مثبت اقامت گرجستان از طریق خرید ملک درخواست صدور کارت اقامت خود را داده که در این مرحله نیز حضور خود شخض الزامیست و پس از ۱۰ روز کاری کارت شما آماده خواهد شد.

پس از دریافت کارت اقامت خود می توانید برای همسر ، فرزندان و پدر و مادر خود اقامت موقت گرجستان را دریافت کنید که این اقامت به نسبیت اقامت شما می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اقامت خویشاوندان

اقامت گرجستان از طریق خرید ملک
  • فرم تکمیل شده توسط وکیل
  • پرداخت هزینه های دولتی ( در بالا توضیح دادیم )
  • گواهی نسبیت فرد با صاخب ملک که توسط سفارت جهموری اسلامی ایران در گرجستان صادر می شود
  • کپی کارت اقامت خریدار و شخص صاحب اقامت که می خواهد برای بستگان خود اقامت بگیرد.
  • اصل پاسپورت و ترجمه رسمی پاسپورت به زبان گرجی ( در گرجستان انجام می شود )
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور جمهوری اسلامی ایران
    ( برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گواهی عدم سوء پیشینه اینجا کلیک کنید )
  • حضور شخص
  • سند ملک
  • داشتن حداقل ۷ روز از زمان ویزا

نکته مهم : برای دریافت اقامت برای بستگان نیاز به ارزیابی مجدد ملک نیست.

حالا به پاسخ چند پرسش مهم در مورد اقامت خرید ملک در گرجستان می پردازیم؟

  • آیا با خرید زمین نیز می توان اقامت گرجستان را دریافت کرد ؟ بله ، با خرید زمین غیر کشاورزی به ارزش حداقل ۱۰۰ هزار دلار می توانید اقامت گرجستان دریافت نمایید ولی با خرید زمین کشاورزی نمی توان اقامت گرجستان دریافت کرد .
  • آیا با خرید ملک به ارزش بیش از ۲۰۰ هزار دلار آمریکا می توان برای دو نفر اقامت دریافت کرد؟ بله ، شما با خرید ملک با چنین قیمتی می توانید دو سند مجزا( به اصطلاح عامیانه دو سند تفکیک سه دانگ سه دانگ) دریافت کنید که چنانچه هر کدام حداقل ۱۰۰ هزار دلار آمریکا ارزش داشته باشد دو نفر می توانند از روی اقامت بگیرند که به طبع هرکدام از آن افراد می توانند برای اعضای خانوادشان همانطور که در بالا توضیح دادیم اقدام به درخواست دریافت اقامت کنند .
  • آیا با خرید آپارتمان یا مغازه ای که سند تفکیک شده ( کد ملکی مجزا ) آن آماده نشده است می توان اقامت گرجستان را دریافت کرد؟ خیر، شما فقط می توانید از روی خرید واحدی اقامت بگیرید که سند تفکیکی دارد. خواهشاً دقت کنید که از روی واحدهای مسکونی یا تجاری که هنوز سند اصلی یا به اصطلاح عامیانه سند مادر آن هنوز تفکیک نشده است نمی توان اقامت دریافت کرد پس به این نکته حتماً توجه کنید که البته با حضور وکلای مجرب sisno group در کنار شما از این بابت مطمئن باشید چرا که ما تمام مدارک را در زمان خرید چک می کنیم.
  • ملاک محاسبه ۱۰۰ هزار دلار یا در کل قیمت ملک در اعطای اقامت خرید ملک چیست؟ ملاک اداره مهاجرت ارزیابی توسط ارزیاب رسمی می باشد و مبلغ خرید شما ملاک اداره مهاجرت برای تعیین مبلغ نیست.
  • با خرید ملک به نام شرکت می توان اقامت خرید ملک دریافت کرد؟ خیر، شما برای شخص حقیقی می توانید درخواست اقامت دهید نه شخص حقوقی یا همان شرکت.

درباره املاک گرجستان

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره املاک گرجستان به لینک و صفحه اقامت خرید ملک در گرجستان مراجعه نمایید. . لطفاً روی لینک کلیک کنید .


در انتها نیز پس از مطالعه متن بالا چنانچه هرگونه پرسشی در ارتباط با مسائل مربوط به اقامت خرید ملک در گرجستان برای شما وجود دارد می توانید از چند طریق با ما در ارتباط باشید :

در ساعات غیر کاری :

  • تکمیل فرم مشاوره زیر که کارشناسان ما در اسرع وقت با شما در تماس خواهند بود.

در ساعات کاری ( همه روزه بین ساعت ۹/۳۰ الی ۱۷/۳۰ به وقت تهران)

  • استفاده از پشتیبانی آنلاین سایت
  • تماس از طریق تلگرام یا واتس اپ با شماره های ما که در پایین صفحه آمده است.
  • مراجعه حضوری به دفتر ما در تفلیس که در پایین صفحه آمده است.

آدرس : گرجستان ، تفلیس ، سابورتالو ، کازبیگی ۱۲A ، طبقه ۳

فرم درخواست مشاوره برای اقامت خرید ملک در گرجستان