واحد پول
00995557900030
تفلیس ، میدان ساب چو ، خیابان زوراب کولیویدزه ، شماره 49
info@sisnogroup.com

اقامت کارمندی گرجستان

در ابتدا به این موضوع اشاره می کنیم که اگر سوالی برای شما پیش آمد ، کارشناسان sisno group آماده پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره رایگان از دو طریق پشتیبانی آنلاین سایت و یا تماس و ارسال پیام از طریق واتساپ و تلگرام با شماره هایی که در پایین صفحه وجود دارد هستند.لازم به ذکر است کارشناسان ما همه روزه از ساعت ۹/۳۰ الی ۱۷/۳۰ به وقت تهران آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه مشاوره رایگان هستند.


یکی از راههای دریافت اقامت گرجستان از طریق کارمندی است ، این اقامت موقت بوده و معمولا یکساله می باشد و اغلب کسانی برای دریافت اقامت کارمندی گرجستان اقدام می کنند که قصد دریافت اقامت از طریق خرید ملک را به هر دلیلی نداشته و همچنین قصد دریافت اقامت از طریق راه اندازی کسب و کار را نیز ندارند چرا که بر این باورند که تا قبل از در دست داشتن اقامت ، راه اندازی کسب و کار عملی پر ریسک و اشتباه است و البته پیشنهاد وکلای sisno group نیز با نظر این افراد یکی می باشد.

در این حالت شما به عنوان کارمند یک شرکت معتبر گرجی استخدام شده و پس از عقد قرارداد و پرداخت مالیات حقوق ، با تکمیل مدارک به اداره دولتی مراجعه کرده و درخواست اقامت می دهید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت کارمندی گرجستان

  • حضور شخص درخواست دهنده
  • اصل پاسپورت و ترجمه رسمی پاسپورت به زبان گرجی ( در گرجستان انجام می شود )
  • قرارداد کاری با شرکت گرجی
  • گزارش پرداخت حقوق ( بهتر است گزارش رسمی اداره مالیات باشد نه گزارش داخلی شرکت)
  • فرم درخواست تکمیل شده توسط وکیل
  • عکس (که در اداره خدمات عمومی گرفته می شود)
  • پرداختی های دولتی در اداره خدمات عمومی
  • داشتن حداقل ۴۰ روز زمان از ویزای ۴۵ روزه توریستی

مدت زمان اخذ پاسخ اقامت کارمندی گرجستان نیز مانند سایر اقامت ها سه نوع دارد: ۱۰ روزه ، ۲۰ روزه و ۳۰ روزه که باتوجه به درخواست شما مبلغ پرداختی آن به ترتیب ۴۱۰ لاری ، ۳۳۰ لاری و ۲۱۰ لاری می باشد که لازم به ذکر است پیشنهاد وکلای sisno group با توجه به تجربه ، انتخاب گرفتن پاسخ درخواست اقامت پس از ۳۰ روز می باشد.
شما پس از دریافت پاسخ مثبت خود باید درخواست صدور کارت اقامت دهید که پس از ۱۰ روز کاری آماده خواهد شد.
پس از دریافت کارت اقامت می توانید برای همسر، فرزندان و پدر و مادر خود نیز اقامت دریافت کنید که اقامت آنها به نسبیت اقامت شما خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای اقامت بستگان

  • حضور شخص درخواست دهنده
  • اصل پاسپورت و ترجمه رسمی پاسپورت به زبان گرجی ( در گرجستان انجام می شود )
  • فرم درخواست تکمیل شده توسط وکیل
  • عکس (که در اداره خدمات عمومی گرفته می شود)
  • پرداختی های دولتی در اداره خدمات عمومی
  • گواهی نسبیت که توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در گرجستان صادر می شود
  • کپی کارت اقامت فردی که به نسبیت او درخواست اقامت می دهید
  • داشتن حداقل ۴۰ روز زمان از ویزای ۴۵ روزه توریستی

مدت زمان اخذ پاسخ اقامت نسبیت کارمندی گرجستان نیز مانند سایر اقامت ها سه نوع دارد: ۱۰ روزه ، ۲۰ روزه و ۳۰ روزه که باتوجه به درخواست شما مبلغ پرداختی آن به ترتیب ۴۱۰ لاری ، ۳۳۰ لاری و ۲۱۰ لاری می باشد.
همانند خود شما،برای بستگان نیز پس از دریافت پاسخ مثبت باید درخواست صدور کارت اقامت دهید که پس از ۱۰ روز کاری آماده خواهد شد.

نکاتی بسیار مهم که درباره اقامت کارمندی گرجستان که حتماً باید در نظر بگیرید

  • در دریافت اقامت کارمندی به هیچ وجه گارانتی صد درصد وجود ندارد و هر کس به شما این گارانتی را داد به نظر وکلای ما و بر اساس تجربه و قانون دروغ می گوید و می توان گفت در حالتی که وکیل و مشاور شما در آماده کردن پرونده شما به بهترین شکل عمل کند شما ۷۰ درصد شانس دریافت جواب مثبت و ۳۰ درصد امکان دریافت جواب منفی را دارید.
  • پس از دریافت اقامت کارمندی مهمترین کاری که باید انجام داد ادامه پرداخت مالیات حقوق می باشد ، مهم نیست کارمند چه شرکتی هستید و از کجا حقوق شما رد می شود ، مهم این است که مالیات حقوق خود را به موقع و درست پرداخت کنید چرا که در این کشور و همچنین تمامی کشورهایی که مالیات محور می باشند مانند کشورهای اروپایی ، پرداخت مالیات بسیار بسیار مهم است.
  • در صورت دریافت جواب منفی در دفعه اول اقدام خود لطفاً نا امید نشوید و برای بار دوم نیز اقدام کنید.
  • مالیات حقوق در این کشور ۲۰ درصد حقوق می باشد یعنی اگر حقوق شما ۱۰۰۰ لاری می باشد یعنی ۲۰۰ لاری آن برای مالیات و ۸۰۰ لاری خالص دریافتی شما می باشد. در حال حاضر با توجه به قوانین ، حداقل میزان حقوق برای دریافت اقامت کارمندی گرجستان مشخص نیست ولی پیشنهاد وکلای مجموعه sisno group برای بیشترین شدن شانس قبولی جواب افراد خارجی حداقل ۱۲۵۰ لاری می باشد که ۲۵۰ لاری آن به عنوان مالیات و ۱۰۰۰ لاری آن به عنوان حقوق دریافتی می باشد.
  • در مورد اینکه پس از چند مدت از تاریخ شروع قرارداد اقدام به درخواست اقامت کارمندی در اداره خدمات عمومی کنیم قانون نوشته شده ای وجود ندارد ولی پیشنهاد وکلای sisno group این است که ارائه درخواست حداقل پس از دو ماه باشد.
  • شما با داشتن اقامت موقت پس از پنج سال تمدید و در سال ششم می توانید درخواست اقامت دائم گرجستان دهید .

در انتها نیز پس از مطالعه متن بالا چنانچه هرگونه پرسشی در ارتباط با مسائل مربوط به اقامت کارمندی برای شما وجود دارد می توانید از چند طریق با ما در ارتباط باشید :

در ساعات غیر کاری :

  • تکمیل فرم مشاوره که کارشناسان ما در اسرع وقت با شما در تماس خواهند بود.

در ساعات کاری: ( همه روزه بین ساعت ۹/۳۰ الی ۱۷/۳۰ به وقت تهران)

  • استفاده از پشتیبانی آنلاین سایت
  • تماس از طریق تلگرام یا واتس اپ با شماره های ما که در پایین صفحه آمده است.
  • مراجعه حضوری به دفتر ما در تفلیس که در پایین صفحه آمده است

آدرس : گرجستان ، تفلیس ، سابورتالو ، کازبیگی ۱۲A ، طبقه ۳

فرم درخواست مشاوره برای اقامت کاری