واحد پول
00995557900030
تفلیس ، سابورتالو کازبیگی 12A ، طبقه 3
info@sisnogroup.com

اقامت گرجستان با ثبت شرکت

در ابتدا به این موضوع اشاره می کنیم که اگر سوالی برای شما پیش آمد ، کارشناسان  sisno group آماده پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره رایگان از دو طریق پشتیبانی آنلاین سایت و یا تماس و ارسال پیام از طریق واتساپ و تلگرام با شماره هایی که در پایین صفحه وجود دارد هستند.لازم به ذکر است کارشناسان ما همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ الی ۱۸/۳۰ به وقت تهران آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه مشاوره رایگان هستند.


اقامت ثبت شرکت گرجستان چیست ؟

ابتدا به توضیح این می پردازیم که قانون درباره اخذ اقامت گرجستان با ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار چیست ؟ طبق قانون هر فرد خارجی که درآمدش پنج برابر حداقل دستمزد کارکنان متوسط تعیین شده در کشور گرجستان ( یعنی حداقل حدود ۱۰۰۰ لاری ) باشد و همچنین شرکتی که در آن کار می کند و یا راه اندازی کرده است به ازای هر اتباع خارجی که قصد اخذ اقامت دارند حداقل ۵۰ هزار لاری گردش مالی سالیانه داشته باشد ، می تواند اقامت کشور گرجستان را دریافت کند .

حال این موضوع را به زبان ساده تری شرح می دهیم . شما پس از ورود به خاک گرجستان ابتدا اقدام به ثبت شرکت در گرجستان برای موضوع فعالیتی خود کرده و سپس اقدام به اخذ کد مالیاتی می کنید و پس از استخدام حسابدار رسمی مورد تایید دولت گرجستان که اولین قدم برای شما می باشد ، اقدام به راه اندازی کسب و کار خود با انجام کارهایی همچون اجاره محل دفتر یا کسب ، استخدام پرسنل و خرید لوازم اولیه و … می کنید .

پس از آنکه گردش مالی شرکت یعنی مجموع کلی هزینه ها و درآمد ها به صورت کاملاً واقعی و قانونی که قابل رصد در اداره مالیات بود از حداقلی که در بالا به آن اشاره شد رسید ، کارشناسان ما که از روز اول تمامی عملکرد شما را برای شرکت مدیریت کرده اند ، با هماهنگی های مربوطه با حسابدار شرکت اقدام به تکمیل و تشکیل پرونده شما برای درخواست اقامت می کنند .

مدت زمان درخواست اقامت با ثبت شرکت در گرجستان مانند سایر اقامت ها سه نوع می باشد که با توجه به درخواست شما هزینه آن متفاوت است : ۱۰ روزه ، ۲۰ روزه و ۳۰ روزه که البته پیشنهاد ما ارائه درخواست و تقاضای پاسخ آن پس از ۳۰ روز می باشد .

شما پس از ارائه درخواست و دریافت جواب در موعد مقرر دو حالت پیش رو خواهید داشت :

  • جواب مثبت : در این حالت شما پس از دریافت جواب مثبت اقدام به درخواست صدور کارت می کنید که ظرف مدت ۱۰ روز کاری بعد آماده خواهد شد .
    پس از دریافت کارت اقامت گرجستان خود می توانید برای همسر ، فرزندان و پدر مادر خود نیز اقامت دریافت کنید .
  • جواب منفی : در این حالت به شما جواب منفی داده شده و به مدت ۳۰ روز زمان داده می شود تا نسبت به رای صادره از سوی اداره مهاجرت گرجستان در دادگاه شکایت کنید . نکته مهم این است که از این اتفاق نترسید و بدانید چنانچه شما واقعاً اقدام به راه اندازی کسب و کار قانونی کرده اید و همه مدارک لازم را داشته و تمامی قوانین را رعایت کرده اید احتمال موفقیت شما بیش از ۸۵ درصد می باشد .

کارشناسان و وکلای مجموعه SisnoGRoup از روز اول تا لحظه دریافت کارت شما و اعضای خانواده محترمتان در کنار شما هستند و تمامی احتیاجات شما را پاسخگو خواهند بود .

مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت

اقامت ثبت شرکت گرجستان
  • حضور شخص
  • عکس ( که در اداره خدمات عمومی گرفته می شود)
  • اصل پاسپورت و ترجمه پاسپورت به زبان گرجی
  • فرم تکمیل شده توسط وکیل
  • مدارک جمع آوری شده از اداره مالیات
  • داشتن حداقل ۴۰ روز از زمان ویزای شما
  • پرداختی های دولتی

مدارک مورد نیاز برای اقامت خویشاوندان

اقامت با ثبت شرکت در گرجستان
  • حضور شخص
  • فرم تکمیل شده توسط وکیل
  • کپی کارت اقامت شخص دارای اقامت
  • اصل پاسپورت و ترجمه رسمی پاسپورت به زبان گرجی ( در گرجستان انجام می شود )
  • پرداخت هزینه های دولتی ( در بالا توضیح دادیم )
  • داشتن حداقل ۴۰ روز از زمان ویزا
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور جمهوری اسلامی ایران
    ( برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گواهی عدم سوء پیشینه اینجا کلیک کنید )
  • گواهی نسبیت فرد با صاخب ملک که توسط سفارت جهموری اسلامی ایران در گرجستان صادر می شود

در انتها نیز پس از مطالعه متن بالا چنانچه هرگونه پرسشی در ارتباط با مسائل مربوط به اقامت گرجستان با ثبت شرکت برای شما وجود دارد می توانید از چند طریق با ما در ارتباط باشید :

در ساعات غیر کاری :

  • تکمیل فرم مشاوره زیر که کارشناسان ما در اسرع وقت با شما در تماس خواهند بود.

در ساعات کاری ( همه روزه بین ساعت ۹/۳۰ الی ۱۷/۳۰ به وقت تهران)

  • استفاده از پشتیبانی آنلاین سایت
  • تماس از طریق تلگرام یا واتس اپ با شماره های ما که در پایین صفحه آمده است.
  • مراجعه حضوری به دفتر ما در تفلیس که در پایین صفحه آمده است.