واحد پول
00995557900030
تفلیس ، سابورتالو کازبیگی 12A ، طبقه 3
info@sisnogroup.com

اقامت گرجستان با ثبت شرکت

در ابتدا به این موضوع اشاره می کنیم که اگر سوالی برای شما پیش آمد ، کارشناسان  sisno group آماده پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره رایگان از دو طریق پشتیبانی آنلاین سایت و یا تماس و ارسال پیام از طریق واتساپ و تلگرام با شماره هایی که در پایین صفحه وجود دارد هستند.لازم به ذکر است کارشناسان ما همه روزه از ساعت ۹/۳۰ الی ۱۷/۳۰ به وقت تهران آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه مشاوره رایگان هستند.


اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار برای کسانی می باشد که قصد دریافت اقامت گرجستان از طریق شرکتی که خودشان راه اندازی کرده اند را دارند و کسب و کار آنها جاری و فعال می باشد  یعنی محلی برای کار خود اجاره کرده یا خریده اند ، حقوق خود و پرسنل و همچنین مالیات های حقوق ها را پرداخت کرده و خرید و فروش ، واردات و یا صادرات خدمات و کالا داشته که نشان دهنده تراکنش داشتن و فعالیت شرکت می باشد . بهتر است پس از گذشت ۳ ماه از فعالیت شرکت اقدام به درخواست اقامت کرد .

روند شروع این پروسه به این شکل است که پس از مراجعه به دفتر sisno group و مشاوره رایگان با کارشناسان ما ، وکلای ما با هماهنگی با حسابدار شرکت ما شروع به جمع آوری گزارشات و مدارک مورد نیاز برای پرونده شما می کنند این مدارک شامل گزارشات مالیاتی شرکت شما و کلیه قراردادهایی است که نشان دهنده فعالیت واقعی شرکت شما می باشد مانند قراردادهای همکاری شرکت با شرکت های دیگر.

مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت

  • حضور شخص
  • عکس ( که در اداره خدمات عمومی گرفته می شود)
  • اصل پاسپورت و ترجمه پاسپورت به زبان گرجی
  • فرم تکمیل شده توسط وکیل
  • مدارک جمع آوری شده از اداره مالیات
  • داشتن حداقل ۴۰ روز از زمان ویزای شما
  • پرداختی های دولتی

مدت زمان درخواست اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت مانند سایر اقامت ها سه نوع می باشد که با توجه به درخواست شما هزینه آن نیز متفاوت است: ۱۰ روزه ، ۲۰ روزه و ۳۰ روزه که البته پیشنهاد وکلای sisno group برای شما درخواست ۳۰ روزه می باشد.
شما پس از دریافت پاسخ مثبت اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت درخواست صدور کارت اقامت خود را داده که در این مرحله نیز حضور خود شخض الزامیست و پس از ۱۰ روز کاری کارت شما آماده خواهد شد.
پس از دریافت کارت اقامت خود می توانید برای همسر ، فرزندان و پدر و مادر خود اقامت موقت گرجستان را دریافت کنید که این اقامت به نسبیت اقامت شما می باشد.

مدارک مورد نیاز برای اقامت خویشاوندان

  • حضور شخص
  • فرم تکمیل شده توسط وکیل
  • کپی کارت اقامت شخص دارای اقامت
  • اصل پاسپورت و ترجمه رسمی پاسپورت به زبان گرجی ( در گرجستان انجام می شود )
  • پرداخت هزینه های دولتی ( در بالا توضیح دادیم )
  • داشتن حداقل ۴۰ روز از زمان ویزا
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور جمهوری اسلامی ایران
    ( برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گواهی عدم سوء پیشینه اینجا کلیک کنید )
  • گواهی نسبیت فرد با صاخب ملک که توسط سفارت جهموری اسلامی ایران در گرجستان صادر می شود

در انتها نیز پس از مطالعه متن بالا چنانچه هرگونه پرسشی در ارتباط با مسائل مربوط به اقامت گرجستان با ثبت شرکت برای شما وجود دارد می توانید از چند طریق با ما در ارتباط باشید :

در ساعات غیر کاری :

  • تکمیل فرم مشاوره زیر که کارشناسان ما در اسرع وقت با شما در تماس خواهند بود.

در ساعات کاری ( همه روزه بین ساعت ۹/۳۰ الی ۱۷/۳۰ به وقت تهران)

  • استفاده از پشتیبانی آنلاین سایت
  • تماس از طریق تلگرام یا واتس اپ با شماره های ما که در پایین صفحه آمده است.
  • مراجعه حضوری به دفتر ما در تفلیس که در پایین صفحه آمده است.